Kaj je algoritem iskanja po mreži?
Kaj je algoritem iskanja po mreži?

Video: Kaj je algoritem iskanja po mreži?

Video: Kaj je algoritem iskanja po mreži?
Video: Kaj je Hornerjev algoritem? 2024, Maj
Anonim

Mreža - iskanje je proces skeniranja podatkov za konfiguriranje optimalnih parametrov za dani model. Glede na vrsto uporabljenega modela so potrebni določeni parametri. Mreža - iskanje se lahko uporablja za strojno učenje za izračun najboljših parametrov za uporabo za kateri koli model.

Glede na to, za kaj se uporablja iskanje po mreži?

Mreža - Iskanje je uporablja za iskanje optimalni hiperparametri modela, ki dajejo za posledico najbolj 'natančne' napovedi.

Poleg zgoraj navedenega, kaj je tehnika iskanja po mreži in kako jo je mogoče uporabiti za optimizacijo učnega algoritma? Na splošno: iskanje po mreži je tehniko do najti dobre vrednosti za parametre modela, ki ne more biti optimizirano neposredno. Deluje tako, da definira a mreža nad parametri modela in nato ovrednotiti zmogljivost modela za vsako točko na mreža (z uporabo kompleta za potrditev (ali življenjepisa), ne pa usposabljanje podatki).

Vedite tudi, kaj je iskanje po mreži v Pythonu?

Uvod v Iskanje po mreži . Ta članek bo na preprost način razložil, kaj iskanje po mreži je in kako izvajati iskanje po mreži z uporabo sklearn in python . Kaj je iskanje po mreži ? Iskanje po mreži je proces izvajanja uravnavanja hiper parametrov, da se določijo optimalne vrednosti za dani model.

Kaj je mreža parametrov?

The mrežo parametrov za raziskovanje, kot ocenjevalec preslikave slovarja parametrov na zaporedja dovoljenih vrednosti. Prazen dict pomeni privzeto parametrov . Zaporedje narekov pomeni zaporedje mreže za iskanje in je koristno, da se izognete raziskovanju parameter kombinacije, ki nimajo smisla ali nimajo učinka.

Priporočena: