Kazalo:

Ali lahko ustvarite Apple aplikacije v sistemu Windows?
Ali lahko ustvarite Apple aplikacije v sistemu Windows?

Video: Ali lahko ustvarite Apple aplikacije v sistemu Windows?

Video: Ali lahko ustvarite Apple aplikacije v sistemu Windows?
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Marec
Anonim

1. Uporabite VirtualBox in namestite macOS na svoj Windows osebni računalnik. Najlažji način za razviti iOS aplikacije na a Windows PC je pri izdelava uporaba virtualnega stroja. Temu se reče virtualizacija in omogoča ti teči Windows na Linuxu, macOS na Windows , in celo Windows na macOS.

Podobno se sprašuje, ali lahko dobite Xcode v sistemu Windows?

Najprej najprej: Xcode je IDE (integrirano razvojno okolje) podjetja Apple, ki omogoča ti za razvoj za ekosistem Apple. To pomeni ti lahko ustvarite aplikacije za macOS, iOS, watchOS in tvOS. Xcode je edina aplikacija za macOS, tako da ni mogoče installXcode na a Windows sistem.

Poleg tega lahko preizkusim aplikacijo iOS v sistemu Windows? Čeprav je Eclipse za razvoj aplikacije za iPhone , ti lahko ga še vedno uporabljajte za simulacijo iPhone in uporabite iton Windows . ti lahko namestite aplikacije za iPhone v okna laptop. Toda to ni pravo okolje za aplikacije za iPhone . ti lahko zamudite različne napake GUI. Mora testne aplikacije v pravi napravi.

Vedite tudi, kako lahko zaženem aplikacije za iPhone v svojem računalniku?

Kako zagnati aplikacije iOS na osebnem in prenosnem računalniku z operacijskim sistemom Windows

  1. #1 iPadian emulator. Če uporabljate računalnik z operacijskim sistemom Windows, bi bil to najboljši iOS emulator za vašo napravo, saj ima hitro hitrost obdelave.
  2. #2 Air iPhone Emulator.
  3. #3 MobiOne Studio.
  4. #4 App.io.
  5. #5 appetize.io.
  6. #6 Xamarin Testflight.
  7. #7 SmartFace.
  8. #8 Stimulator iPhone.

Ali lahko pišete Swift v sistemu Windows?

Medtem ko ni vgrajene poti do program Swift v Windows 10, je delo naokoli. HanSangjin je ustvaril prevajalnik za Swift ki je na voljo za prenos z Githuba. Prenesite in namestite Swift za Windows aplikacijo po navodilih na povezavi.

Priporočena: