Kaj je parameter ViewState?
Kaj je parameter ViewState?

Video: Kaj je parameter ViewState?

Video: Kaj je parameter ViewState?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Maj
Anonim

The Parameter ViewState je serijska različica base64 parameter ki se običajno pošlje prek skritega parameter imenovan _ VIEWSTATE z zahtevo POST. tole parameter je deserializiran na strani strežnika za pridobivanje podatkov. Običajno je mogoče zagnati kodo na spletnem strežniku, kjer je veljavna ViewState je mogoče kovati.

Poleg tega, kaj je ViewState?

ViewState je pomembna tehnika upravljanja stanja na strani odjemalca. ViewState se uporablja za shranjevanje uporabniških podatkov na strani v času objave na zadnji strani spletne strani. ViewState ne vsebuje kontrol, hrani vrednosti kontrol. Ne obnovi vrednosti za nadzor po vrnitvi strani.

Podobno, kje so shranjene informacije ViewState? Oglejte si podatke o stanju je shranjeni na strani odjemalca (spletna stran) v obliki skritega kontrolnika (skrito polje HTML) z imenom »_VIEWSTATE« in Oglejte si podatke o stanju je shranjeni v formatu Base64 String, ki ga je mogoče nadalje dekodirati.

Kaj je v zvezi s tem stanje pogleda pojasnite s primerom?

Ogled stanja je metoda za ohranjanje vrednosti strani in kontrolnikov med povratnimi potovanji. Je na ravni strani Država Tehnika upravljanja. Ogled stanja je privzeto vklopljena in običajno serizira podatke v vsakem kontrolniku na strani, ne glede na to, ali se dejansko uporabljajo med povratno objavo.

Kakšna je razlika med ViewState in sejo v asp net?

Shranjevanje The Viewstate je shranjena na sami strani (v šifriranem besedilu), medtem ko je Stanje seje je shranjena v strežnik. Seja uporablja se predvsem za shranjevanje uporabniških podatkov [ seja specifični podatki]. Viewstate je vrsta podatkov, ki ima samo obseg v stran, na kateri se uporablja.

Priporočena: