Kaj je parameter Java?
Kaj je parameter Java?

Video: Kaj je parameter Java?

Video: Kaj je parameter Java?
Video: Java Multithreading : AtomicReference, ScheduledExecutorService и монада Either. Многопоточность. 2024, Maj
Anonim

A parameter je vrednost, ki jo lahko posredujete metodi Java . Nato lahko metoda uporabi parameter kot da bi bila lokalna spremenljivka, inicializirana z vrednostjo spremenljivke, ki ji jo posreduje klicna metoda.

Podobno se lahko vprašate, kaj je seznam parametrov v Javi?

V Java , parametrov poslani metodam se posredujejo po vrednosti: Pojasnilo definicije: Kar je posredovano metodi, se imenuje " prepir ". "Vrsta" podatkov, ki jih metoda lahko prejme, se imenuje " parameter ".

Kasneje se postavlja vprašanje, kaj sta argument in parameter v Javi? A parameter je spremenljivka v definiciji metode. Ko je metoda poklicana, se argumenti so podatki, ki jih posredujete v metodo parametrov . Parameter je spremenljiva v deklaraciji funkcije. Prepir je dejanska vrednost te spremenljivke, ki se posreduje funkciji.

Poleg zgoraj navedenega, kako se parametri posredujejo v Javi?

Argumenti v Java so vedno opravil -po vrednosti. Med priklicem metode se v pomnilniku sklada ustvari kopija vsakega argumenta, ne glede na to, ali gre za vrednost ali referenco, ki se nato opravil na metodo. Ko smo mimo objekt, se sklica v pomnilniku sklada kopira in nova referenca je opravil na metodo.

Kaj je primer parametra?

To zahteva vse mogoče vzorec izbrane velikosti ima enake možnosti za uporabo. A parameter je značilnost populacije. Statistika je značilnost a vzorec . Za primer , recimo, da želite izvedeti povprečni dohodek naročnikov določene revije-a parameter populacije.

Priporočena: