Kazalo:

Ali obstaja AdBlock za Microsoft Edge?
Ali obstaja AdBlock za Microsoft Edge?

Video: Ali obstaja AdBlock za Microsoft Edge?

Video: Ali obstaja AdBlock za Microsoft Edge?
Video: Расчески для Парикмахеров с РАЗМЕТКОЙ! Как выбрать расческу для стрижки волос! Уроки! 2024, April
Anonim

Adblock Plus je trenutno v beta fazi MicrosoftEdge , zato lahko naletite na nekaj napak pri razširitvi. Še več, ker je beta, vse njegove pričakovane funkcije še niso na voljo. še vedno Adblock Plus je še ena neverjetno priljubljena blokator oglasov.

V zvezi s tem, ali lahko dobite AdBlock na Microsoft edge?

Še marca, Microsoft začel preizkušati odpor do svojega novega Edge brskalnik v sistemu Windows 10 s podporo za razširitve. zdaj, eno najbolj zahtevanih funkcij je pokrit z uvedbo AdBlock in AdBlock Plus razširitve za Edge.

Poleg zgoraj, ali ima Microsoft Edge razširitve? Razširitve za Microsoft Edge so na voljo na spletu Microsoft Shranite ali prek aplikacije Store v katerem koli računalniku z operacijskim sistemom Windows 10. Večina razširitve so brezplačni, vendar jih bo malo imeti plačati za. Za brskanje po razpoložljivih razširitve : V računalniku z operacijskim sistemom Windows 10 vnesite Microsoft Shranite in kliknite v rezultatih.

Poleg tega, kako se znebim oglasov na Microsoft edge?

Odstranite oglase v programu Microsoft Edge Blokirati oglasi v brskalniku, vgrajenem v Windows, morate preprosto dostopati do njegovih nastavitev in izbrati to možnost. Odprto Edge , tapnite tri pike v zgornjem desnem kotu okna, nato izberite Nastavitve. Pomaknite se navzdol in izberite Napredne nastavitve, nato pa pomaknite stikalo poleg BlockPop-ups.

Kako onemogočim blokiranje oglasov v Microsoft edge?

Microsoft Edge

  1. Kliknite meni Več () in izberite Razširitve.
  2. Pokažite na AdBlock na seznamu in kliknite ikono zobnika.
  3. Kliknite Vklop, da izklopite AdBlock (ali kliknite Izklop, da vklopite AdBlockon).

Priporočena: