Kako izbrišem vrstico v Xcode?
Kako izbrišem vrstico v Xcode?

Video: Kako izbrišem vrstico v Xcode?

Video: Kako izbrišem vrstico v Xcode?
Video: How To Uninstall & Reinstall Command Line Tools (Xcode, Homebrew) 2024, Maj
Anonim

Preizkušeno na XCode 3.2 na Snežnem leopardu. Za izbrisati vrstico : Ctrl - A za prehod na začetek vrstico , nato Ctrl - K do izbrisati to in drugič Ctrl - K odstraniti prazno vrstico.

Vprašanje je tudi, kako vnesete vrstico za brisanje?

Postavite kazalec besedila na začetek vrstico besedila. Na tipkovnici pritisnite in držite levo ali desno tipko Shift in nato pritisnite tipko End, da označite celotno vrstico . Pritisnite na Izbriši ključ do izbrisati the vrstico besedila.

Podobno, kako izbrišem vrstico v Netbeans? Pritisnite Ctrl+x ali Ctrl+e, medtem ko je kazalec na vrstico da se izbriše. Ukaz bo izbrisati the vrstico in postavite kazalec na začetek naslednjega vrstico.

Ustrezno temu, kako izbrišem vrstico v Visual Studio?

Privzeto je vezan na Ctrl + Shift + L, vendar mu lahko v Orodja dodelite karkoli želite | Možnosti | Tipkovnica. Ctrl + Shift + L bo izbrisati the vrstico in ne kopirajte v odložišče.

Kako izbrišem shemo v Xcode?

Za izbrisati cilj izberite svoj projekt v navigatorju projekta, da odprete urejevalnik projekta. Izberite cilj, ki ga želite izbrisati z leve strani urejevalnika projekta in pritisnite Izbriši ključ.

Priporočena: