Kaj je dvižni vod na brizgalnem sistemu?
Kaj je dvižni vod na brizgalnem sistemu?

Video: Kaj je dvižni vod na brizgalnem sistemu?

Video: Kaj je dvižni vod na brizgalnem sistemu?
Video: Монтаж канализации своими руками. Ошибки и решения. #24 2024, Maj
Anonim

ogenj sprinkler riser je kot most med vašo oskrbo z vodo in brizgalnik cevi v vaši zgradbi. Tam pride voda na objekt za gašenje požara. V resničnem smislu, sprinkler riser je glavna sestavina brizgalni sistem.

Če upoštevamo to, kaj je dvižni ventil?

PRV ali zmanjšanje tlaka Ventil - posebna ventil nameščen na glavnem vodovodu, ki prihaja v dom, tako da voda vstopa v ventil od občinskega omrežja je zožena znotraj ventil telo. Dvigalnik - navpični dovodni vod iz kovine ali plastike, ki povezuje pipo ali prho na zapor za dovod vode ventil.

Poleg zgoraj, kaj počne dvižni vod? A dvižni vod , znan tudi kot podajalnik, je rezervoar, vgrajen v kovinski kalup za ulivanje, da se preprečijo votline zaradi krčenja. Večina kovin je manj gosta kot tekočina kot kot trdna snov, zato se ulitki ob ohlajanju skrčijo, kar lahko pusti praznino na zadnji točki, da se strdi.

V zvezi s tem, kako deluje dvižni vod za gašenje?

Kot razpršilnik za ogenj izpusti, voda teče iz cevi ali odcepa, na katerega je priključen. Ko se to zgodi, se voda premika skozi sistem dvižni vod za ponovno polnjenje odcepnega voda. Te spremembe v pretoku in tlaku so spremljana na dvižni vod z elektronskimi napravami, imenovanimi stikala za pretok vode.

Kaj je sprinkler dvižna soba?

Dvižna soba je tehnična soba (kontrola soba ) kje za požarni dvig / brizgalnik je nastavljen in nadzorovan iz. Prav tako naj bi bil a soba v stavbi, kjer je ogenj črpalko in avtomatsko brizgalke se nahajajo. Preberite tudi: Kaj je požarni dvig.

Priporočena: