Kazalo:

Kje je baza podatkov JIRA?
Kje je baza podatkov JIRA?

Video: Kje je baza podatkov JIRA?

Video: Kje je baza podatkov JIRA?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

V skladu z dbconfig pod c:program filesatlassianapplication data jira na strežniku, na katerem je nameščen Tomcat bazo podatkov je shranjen na strežniku 'x' in je strežnik MS SQL.

Preprosto tako, kje se nahaja baza podatkov Jira?

Če je bila Jira nameščena s samodejnimi namestitvenimi programi Windows ali Linux, je privzeta lokacija domačega imenika Jira:

  • C:Program FilesAtlassianApplication DataJIRA (na Windows) oz.
  • /var/atlassian/application-data/JIRA (v Linuxu)

Ali je Jira tudi baza podatkov? JIRA zahteva relacijo bazo podatkov za shranjevanje podatkov o izdaji. Če nastavljate popolnoma novo JIRA namestitev, JIRA čarovnik za nastavitev bo konfiguriral a bazo podatkov povezavo za vas JIRA notranji H2 ali zunanji bazo podatkov . JIRA notranji H2 bazo podatkov je primeren za namene ocenjevanja.

Vedite tudi, katero bazo podatkov uporablja Jira?

Jira zahteva relacijo bazo podatkov za shranjevanje podatkov o izdaji. Če nastavljate popolnoma novo Jira namestitev, Jira čarovnik za nastavitev bo konfiguriral a bazo podatkov povezavo za vas Jira's notranji H2 ali zunanji bazo podatkov.

Kako dostopam do baze podatkov v Jira?

morate namestiti odjemalca DB, odvisno od vaše DB (PgAdmin za PostgreSQL, MySQL-Front za MySQL itd.) in se povezati z vašo DB. Če iščete in v dbconfig. xml boste videli ime gostitelja, uporabniško ime in geslo za bazo podatkov , nato izberite pravega odjemalca in se preprosto povežite.

Priporočena: