Kazalo:

Kaj je privzeti dogodek gumba za nadzor?
Kaj je privzeti dogodek gumba za nadzor?

Video: Kaj je privzeti dogodek gumba za nadzor?

Video: Kaj je privzeti dogodek gumba za nadzor?
Video: Javascript, how to register click events for multiple buttons with same class 2024, Maj
Anonim

Privzeti dogodki

The privzeti dogodek za predmet Stran je Naloži dogodek . Podobno vsak nadzor ima privzeti dogodek . na primer privzeti dogodek za nadzor gumbov je klik dogodek.

Vprašanje je tudi, kaj je nadzor gumbov?

A gumb je predmet, s katerim uporabnik komunicira, da izvede dejanje, kot sta V redu in Prekliči gumbi v pogovornem oknu. The nadzor gumbov je preprosta nadzor izpostaviti, ker se preslika v en sam ukaz, ki ga želi uporabnik dokončati.

Tudi, kaj je gumb v VB? A Gumb kontrolnik je podrejeni kontrolnik, ki je nameščen na obrazcu in se uporablja za obdelavo dogodka klika in ga lahko kliknete s klikom miške ali s pritiskom tipk ENTER ali ESC. Ustvarjanje a Gumb . Za ustvarjanje a Gumb nadzor, preprosto povlecite in spustite a Gumb nadzor iz orodjarne v obrazec v Visual Studio.

Kaj se potem zgodi, ko se v asp net klikne gumb?

Gumb je asp . mreža nadzor spletnega strežnika. Gumb OnClick () metoda dvigne kliknite dogodek od gumb nadzor. Klik na gumb dogodek se pojavi ko gumb nadzor je kliknil . the kliknite dogodek se običajno uporablja kadar gumb control nimajo imena pridruženega ukaza, kot je submit gumb.

Kaj je obdelava dogodkov PostBack?

Pošlji nazaj je ime, dano procesu predložitve strani ASP. NET strežniku v obdelavo. Pošlji nazaj se izvede, če je treba določene poverilnice strani preveriti glede na nekatere vire (kot je preverjanje uporabniškega imena in gesla z uporabo baze podatkov).

Priporočena: