Kakšna je uporaba tega v PHP-ju?
Kakšna je uporaba tega v PHP-ju?

Video: Kakšna je uporaba tega v PHP-ju?

Video: Kakšna je uporaba tega v PHP-ju?
Video: PHP in 100 Seconds 2024, Maj
Anonim

$to se v glavnem uporablja za sklicevanje na lastnosti razreda. To je način sklicevanja na primerek razreda iz samega sebe, enako kot mnogi drugi objektno usmerjeni jeziki. Iz PHP dokumenti: Psevdo-spremenljivka $this je na voljo, ko je metoda poklicana iz konteksta objekta.

V zvezi s tem, kakšna je uporaba te ključne besede v PHP?

to ključna beseda se uporablja znotraj razreda, običajno v okviru članskih funkcij za dostop do nestatičnih članov razreda (spremenljivk ali funkcij) za trenutni objekt.

kaj pomeni & pomeni v PHP? & Bitni operaterji ali reference. Kaj ne to pomeni začeti a PHP funkcijo z ampersandom? Razumevanje PHP & (ampersand, bitni in) operator.

Torej, kaj pomeni $this v PHP?

$this je psevdo-spremenljivka, ki je sklic na trenutni objekt. $to se večinoma uporablja v objektno usmerjeni kodi. $this spremenljivka se uporablja za klic nestatične metode, če poskušate klicati statično metodo, bo prikazala napako, ki pomeni, da $ta spremenljivka ni na voljo znotraj statične metode.

Kaj je ključna beseda self v PHP?

V PHP , sebe in to ključna beseda se uporabljajo za sklicevanje na člane razreda v obsegu razreda. Člani razreda so lahko spremenljivke ali funkcije. PHP to ključna beseda se nanaša na nestatičnega člana razreda glede na ustvarjeni primerek razreda.

Priporočena: