Kakšna je razlika med sinhronim in asinhronim v Salesforceu?
Kakšna je razlika med sinhronim in asinhronim v Salesforceu?

Video: Kakšna je razlika med sinhronim in asinhronim v Salesforceu?

Video: Kakšna je razlika med sinhronim in asinhronim v Salesforceu?
Video: Откосы на окнах из пластика 2024, Maj
Anonim

Razlika med sinhronim in asinhronim - Prodajno silo

V Sinhroni proces nit čaka, da se naloga zaključi, nato pa se zaporedno premakne na naslednjo nalogo. V Asinhroni vrh nit ne čaka, da se naloga zaključi, da bi se premaknila na naslednjo nalogo.

Kakšna je v zvezi s tem razlika med sinhronim in asinhronim izvajanjem?

Sinhroni v bistvu pomeni, da lahko samo izvesti ena stvar naenkrat. Asinhroni pomeni, da lahko izvesti več stvari hkrati in vam ni treba dokončati izvajanje trenutno stvar, da bi prešli na naslednjo. A sinhrono operacija opravi svoje delo, preden se vrne k kličočemu.

Podobno je Apex sinhroni ali asinhroni? Sinhroni in Asinhroni klice z uporabo Apex v Salesforceu Apex se lahko izvrši sinhrono ali asinhrono . Sinhroni : V Sinhroni klic, bo nit počakala, da dokonča svoje naloge, preden nadaljuje na naslednjo. V Sinhroni klic, koda teče v eni niti.

Glede na to, kaj so asinhrone metode v Salesforceu?

na kratko, asinhroni Apex se uporablja za zagon procesov v ločeni niti pozneje. An asinhrono proces je proces oz funkcijo ki izvaja nalogo "v ozadju", ne da bi uporabnik moral čakati, da se opravilo zaključi.

Kaj je asinhrona transakcija?

V primeru sinhronega transakcije , vaša aplikacija začasno ustavi svoje izvajanje, dokler ne vrne odgovor iz strežnika Couchbase. Asinhroni operacije so še posebej uporabne, ko vaša aplikacija dostopa do trajnih podatkov ali ko izvajate nabore podatkov in posodabljate.

Priporočena: