Kaj je okvir bootstrap 4?
Kaj je okvir bootstrap 4?

Video: Kaj je okvir bootstrap 4?

Video: Kaj je okvir bootstrap 4?
Video: Scala 3. OpenJDK vs Oracle JDK. Марсоход Чжужун и CopterPack. [MJC News #7] #ityoutubersru 2024, Maj
Anonim

Bootstrap 4 je najnovejša različica Bootstrap , ki je najbolj priljubljen HTML, CSS in JavaScript okvir za razvoj odzivnih spletnih mest, usmerjenih v mobilne naprave. Bootstrap 4 je popolnoma brezplačen za prenos in uporabo!

Zato, zakaj je bootstrap okvir?

Bootstrap je splet okvir ki se osredotoča na poenostavitev razvoja informativnih spletnih strani (v nasprotju s spletnimi aplikacijami). Glavni namen dodajanja spletnemu projektu je prijava Bootstrap's izbire barve, velikosti, pisave in postavitve za ta projekt.

Ali je bootstrap okvir ali knjižnica? Prvotni odgovor: Zakaj je Bootstrap imenovano kot a okvir namesto knjižnica ali komplet orodij? Je okvir ker se primarno uporablja za strukturiranje podatkov in je zmožen obsegati. Sestavljen je tudi iz več virov knjižnice.

Ali lahko na ta način uporabljam zagonski program 3 in 4 skupaj?

Ni mogoče integrirati oboje bootstrap3 in bootstrap 4 zaradi številnih razredov bootstrap knjižnica z istim imenom.

Kaj pravzaprav je Bootstrap?

Bootstrap je brezplačen in odprtokoden sprednji spletni okvir za oblikovanje spletnih mest in spletnih aplikacij. Vsebuje predloge oblikovanja, ki temeljijo na HTML in CSS, za tipografijo, obrazce, gumbe, navigacijo in druge komponente vmesnika ter izbirne razširitve JavaScript.

Priporočena: