Ali so obešalniki za vrata učinkoviti?
Ali so obešalniki za vrata učinkoviti?

Video: Ali so obešalniki za vrata učinkoviti?

Video: Ali so obešalniki za vrata učinkoviti?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Maj
Anonim

Po meri obešalniki za vrata lahko delajo za različna podjetja in v Sonijinem scenariju so bili zelo učinkovito pri ustvarjanju zanimanja in ustvarjanju novih strank za svojo sendvič trgovino. Če niste upoštevali obešalniki za vrata kot marketinško orodje za vaše malo podjetje je zdaj morda pravi čas.

Ali so torej obešalniki za vrata za nepremičnine učinkoviti?

Skratka, da. Učinkoviti obešalniki za vrata za nepremičnine vas lahko postavi kot vodilnega agenta ali vlagatelja v soseski, kar pomeni, da ko pride čas, da nekdo objavi svoj dom za prodajo ali razišče svoje možnosti, ste prvo ime, ki pride na misel.

Lahko se tudi vprašamo, ali je puščanje obešal na vratih nagovarjanje? Distribucija oz obešalniki za vrata se ne upošteva nagovarjanje po zakonu, ker neposredno ne prodajamo izdelka ali storitve, niti ne sodelujemo z nikomer v pogovoru. Ne trkamo na vrata ali pokličite vrata -zvonec.

Ali lahko v zvezi s tem postavite obešalnike na vrata?

Oglaševanje, nagovarjanje in Obešalniki za vrata Obešalnik za vrata distribucija je po mnenju vrhovnega sodišča popolnoma zakonita za vaše podjetje. Kdaj ti fizično potrkati na vrata in poskusite lastnika stanovanja vključiti v pogovor o svojih izdelkih, to vedenje lahko šteti za kršitev.

Ali je nezakonito puščati vizitke na vratih?

Ni vam dovoljeno postaviti svojega vizitka znotraj poštnega predala. V redu je, če ga zataknete v notranjost vrata vrzel. Lahko jezite ljudi.

Priporočena: