Kateri razred se uporablja za izdelavo niti?
Kateri razred se uporablja za izdelavo niti?

Video: Kateri razred se uporablja za izdelavo niti?

Video: Kateri razred se uporablja za izdelavo niti?
Video: Работа с крупноформатной плиткой. Оборудование. Бесшовная укладка. Клей. 2024, April
Anonim

Najlažji način za ustvarjanje niti je ustvarjanje razreda, ki izvaja vmesnik Runnable. Če želite izvesti metodo run() z nitjo, posredujte primerek MyClass v nit v njegovem konstruktorju (konstruktor v Javi je blok kode, podoben metodi, ki se kliče, ko je primerek predmet je ustvarjen).

Ustrezno temu, kateri od teh razredov se uporablja za izdelavo niti?

Pojasnilo: Razred Thread se uporablja za izdelavo niti v java, Nit inkapsulira a nit izvedbe. Za ustvariti nov nit program se bo razširil Nit ali izvajati the Vmesnik, ki ga je mogoče izvajati.

kaj je začetek niti? začnite () je potrebno za dejansko ustvarjanje novega nit tako da runnable's run metoda je izvajajo vzporedno. Razlika je to Nit . začnite () se začne a nit ki pokliče metodo run(), medtem ko Runnable. run() samo pokliče metodo run() na trenutnem nit.

Kaj je tu razred niti?

Java Razred niti Razred niti je glavni razred na katerem temelji Javin večnitni sistem. Razred niti , skupaj s spremljevalnim vmesnikom Runnable bo uporabljen za ustvarjanje in izvajanje niti za uporabo večnitne funkcije Java.

Kaj je nit, pojasnite dva načina ustvarjanja niti?

obstajajo dva načina ustvariti novo nit izvedbe. Eden je, da razglasite razred za podrazred Nit ; The drug način za ustvarjanje a nit je razglasiti razred, ki izvaja the Vmesnik, ki ga je mogoče izvajati.

Priporočena: