Kaj je izraz poizvedbe?
Kaj je izraz poizvedbe?

Video: Kaj je izraz poizvedbe?

Video: Kaj je izraz poizvedbe?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Maj
Anonim

Poizvedba o terminu Uredi. Vrne dokumente, ki vsebujejo natančno mandat na zagotovljenem polju. Lahko uporabite terminska poizvedba za iskanje dokumentov na podlagi natančne vrednosti, kot so cena, ID izdelka ali uporabniško ime. Izogibajte se uporabi terminska poizvedba za besedilna polja.

Če upoštevamo to, kaj je v njem poizvedba?

A poizvedba je zahteva za podatke ali informacije iz tabele baze podatkov ali kombinacije tabel. Ti podatki se lahko ustvarijo kot rezultati, ki jih vrne Structured Poizvedba Jezik (SQL) ali kot slike, grafi ali kompleksni rezultati, na primer analize trendov iz orodij za rudarjenje podatkov.

Poleg tega, kaj je namen poizvedbe? A poizvedba je zahteva za rezultate podatkov in za ukrepanje na podlagi podatkov. Lahko uporabite a poizvedba da odgovorite na preprosto vprašanje, izvedete izračune, združite podatke iz različnih tabel ali celo dodate, spremenite ali izbrišete podatke tabele.

Kaj je posledično vrednost poizvedbe?

Preprosto poizvedba API je sestavljen iz niza funkcij, specializiranih za različne vrste poizvedbe . na primer poizvedba - vrednost je specializiran za poizvedbe ki vrnejo natanko eno vrstico natanko enega stolpca. Če stavek sprejme parametre, parameter vrednote so podani kot dodatni argumenti takoj za stavkom SQL.

Ali lahko uporabite samo nadomestne poizvedbe v poljih ključnih besed in besedil?

Ne glede na situacijo, regularni izrazi, znani tudi kot "regexps", in lahko uporabite nadomestne poizvedbe na Elasticsearch polja vrste ključno besedo in besedilo omogočiti delno ujemanje. Za polja tipa datum in celo število, vi lahko tudi razširite svoje iskanje z uporaba obsega poizvedbe.

Priporočena: