Kazalo:

Kaj je okvir v strojnem učenju?
Kaj je okvir v strojnem učenju?

Video: Kaj je okvir v strojnem učenju?

Video: Kaj je okvir v strojnem učenju?
Video: The Machine Learning Framework You Need to Know 2024, Maj
Anonim

Kaj je Okvir strojnega učenja . A Okvir strojnega učenja je vmesnik, knjižnica ali orodje, ki razvijalcem omogoča lažjo in hitrejšo gradnjo strojno učenje modelov, ne da bi se spuščali v bistvo osnovnih algoritmov.

Vedite tudi, kateri okvir je najboljši za strojno učenje?

Tukaj želim razpravljati o trendnih okvirih strojnega učenja

  • TensorFlow. Trenutno je TensorFlow na vrhu seznama ogrodij strojnega učenja.
  • kavarna.
  • Microsoft Cognitive Toolkit.
  • Svetilka.
  • MXNet.
  • Chainer.
  • Keras.

Kasneje se postavlja vprašanje, kaj je okvir v globokem učenju? A okvir globokega učenja je vmesnik, knjižnica ali orodje, ki nam omogoča gradnjo globoko učenje modele lažje in hitreje, ne da bi se spuščali v podrobnosti osnovnih algoritmov. Zagotavljajo jasen in jedrnat način za definiranje modelov z uporabo zbirke vnaprej izdelanih in optimiziranih komponent.

Na ta način, kaj je okvir nevronske mreže?

Torch je znanstveno računalništvo okvir ki ponuja široko podporo za algoritme strojnega učenja. PyTorch je v bistvu vrata za poglobljeno učenje Torch okvir uporablja se za globoko gradnjo nevronske mreže in izvajanje tenzorskih izračunov, ki so zelo zapleteni.

Je TensorFlow okvir?

TensorFlow je Googlova odprtokodna umetna inteligenca okvir za strojno učenje in visoko zmogljivo numerično računanje. TensorFlow je knjižnica Python, ki pokliče C++ za izdelavo in izvajanje grafov tokov podatkov. Podpira številne algoritme za klasifikacijo in regresijo ter na splošno globoko učenje in nevronske mreže.

Priporočena: