Je Spotify Premium boljša kakovost?
Je Spotify Premium boljša kakovost?

Video: Je Spotify Premium boljša kakovost?

Video: Je Spotify Premium boljša kakovost?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Maj
Anonim

Spotify , po drugi strani pa ločuje njen zvok kakovost glede na to, ali ste plačani uporabnik ali ne: 96 kbps in 160 kbps na brezplačni različici in 320 kbps na plačljivi različici. Nekateri ljudje lahko sklepajo, da SpotifyPremium različica ponuja boljša kakovost glasba kot AppleMusic.

Prav tako morate vedeti, ali je Spotify premium višje kakovosti?

Če želite slišati pesmi v najboljšem kakovost možno, poskrbite, da imate to Spotify Premium funkcija vklopljena. Povečajte zvok kakovost v Spotify Premium na vaših mobilnih napravah. To pomeni, da dobite več "kosov" pesmi na sekundo, kar vodi v rahlo bolje , bogat celoten zvok z globljimi basi.

Lahko se tudi vprašate, kako izboljšam kakovost zvoka na Spotifyju? Takole omogočite visokokakovostno pretakanje s SpotifyPremium:

  1. Odprite nastavitve Spotify.
  2. Poiščite razdelek Kakovost glasbe.
  3. Preklopite drsnik »Pretok visoke kakovosti« na vklopljen ali zeleni položaj.
  4. Uživajte v vrhunskem poslušanju!

Prav tako se ljudje sprašujejo, ali je Spotify kakovosten?

Do zdaj, Spotify ima stisnjen zvok do bitne hitrosti 160 kbps na namizju ali 96 kbps na mobilnih napravah- Spotify imenuje to stopnjo "normalno". Plačljivi naročniki imajo tudi » visoka kvaliteta ” možnost zvoka 320 kbps na namizju. Visoko -zvestoba ali zvok brez izgube ima bistveno višjo bitno hitrost 1411 kbps.

Kakšno bitno hitrost uporablja Spotify?

160 kbps

Priporočena: