Ali je pošta zadržana?
Ali je pošta zadržana?

Video: Ali je pošta zadržana?

Video: Ali je pošta zadržana?
Video: Такое Редко Увидишь! Записи с Камер Наблюдения 2024, Maj
Anonim

USPS Zadržite Mail storitev lahko drži tvoj pošta varno na vaši lokalni pošti objekt, dokler se ne vrnete, do 30 dni.

Ob upoštevanju tega, kako vem, ali je moja pošta na čakanju?

S prijavo na spletu na: Zadržite Mail na www.usps.com boste morali narediti naslednje korake: Vnesti boste morali svoje ime, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in klikniti “ Preverite Razpoložljivost« za ogled če a Zadržite Mail je na voljo prek spletnega sistema.

In kako naj zadržim svojo pošto? Ti lahko mesto a zadrži pošto zahtevajte po telefonu, tako da pokličete 1-800-ASK-USPS (1-800-275-8777). Kot že omenjeno, je treba vsako zahtevo, oddano po telefonu, opraviti vsaj en delovni dan vnaprej.

Poleg zgoraj navedenega, ali je varno zadržati svojo pošto?

Ja, to je popolnoma varno stvar za početi. Vaš prevoznik je edini, ki ve. To je samo orodje za poročanje za obveščanje prevoznika. Če ne zaupate sistemu, pojdite na pošto in izpolnite rumeno zadrži pošto kartica.

Ali lahko prevzamete pošto na pošti?

Stranke lahko gredo na njihov lokalni Prevzem na pošti lokacija na podlagi the informacije o the zadnji del njihov Obvestilo o ponovni dostavi. Stranke lahko gredo na pošta do prevzeti element na ali pozneje the datum in ura, navedena na the PS obrazec 3849 obvestilo o dostavi.

Priporočena: