Kazalo:

Kako odprem zvočnik za iPhone?
Kako odprem zvočnik za iPhone?

Video: Kako odprem zvočnik za iPhone?

Video: Kako odprem zvočnik za iPhone?
Video: Презентация Apple за 8 минут! Новые 🍎 iPhone 12 и 12 mini, а также Pro и Pro Max 2024, Maj
Anonim

2. način Vklop zvočnika za vse klice

  1. Odprto tvoj iPhone-i . Nastavitve.
  2. Pomaknite se navzdol in tapnite. General.
  3. Dotaknite se Dostopnost. Ta možnost je blizu the dno the zaslon.
  4. Pomaknite se navzdol in tapnite Call Audio Routing. To je pri the dno the druga velika skupina možnosti, ki je blizu the dno the stran.
  5. Dotaknite se zvočnik .

Posledično, kako lahko ugotovite, ali je vaš iPhone zvočnik pregorel?

Če glasno zvočnik je okvarjen oz pihano , lahko občutite simptome, kot je brez zvoka, razen skozi the slušalke, pokanje zvoka ali občasne težave z zvokom. Če kaj od to zveni kot nekaj ti si doživljanje, tvoj glasno zvočnik najverjetneje bo treba zamenjati.

Zakaj moj iPhone zvočnik ne deluje? Priključite slušalke. Če lahko slišiš glasbo skozi njih, ampak ne ko jih odklopite, je verjetno z vami nekaj narobe zvočniki . Pojdite v Nastavitve > Zvoki in se prepričajte, da je možnost Spremeni z gumbi vklopljena. To pomeni, da lahko uporabite gumbe na levi strani iPhone za prilagoditev glasnosti.

Ustrezno temu, kako vklopim svoj zvočnik?

Za obrat na vašem zvočnik , najprej pokličite številko in pritisnite the klicni gumb. Nato boste videli možnost za »Zvočnik« ali sliko zvočnika. Preprosto pritisnite ta gumb za obrat na zvočnik.

Kje je zvočnik na iPhonu?

The iPhone ima dva mikrofona in dva zvočniki , vsak na dnu in drug par na vrhu. Mikrofon na dnu je rešetka na levi strani priključka za priključno postajo, ko pogledate sprednji del iPhone - rešetka na desni strani vrat je a zvočnik.

Priporočena: