Kako vem, da se moj prenosnik HP polni?
Kako vem, da se moj prenosnik HP polni?

Video: Kako vem, da se moj prenosnik HP polni?

Video: Kako vem, da se moj prenosnik HP polni?
Video: КАК НАСТРОИТЬ L4D2 2024, Maj
Anonim

Očitno je, da premaknete kazalec miške nad simbol baterije v spodnjem desnem kotu namizja in povej ti odstotek zaračunan . Drugič, ne da bi prižgal prenosni računalnik ampak če je priključen, bo lučka poleg napajalnega priključka, kjer je priključen.

Kaj torej oranžna lučka pomeni na prenosnem računalniku HP?

Oranžna barva svetlobo na polnilnih vratih pomeni, da je vaš zvezek se polni in bela barva pomeni, da je popolnoma napolnjen.

Drugič, zakaj se moj prenosnik prikazuje, da je priključen in se ne polni? Odklopite prenosni računalnik , potem počakaj nekaj minut vtič v vtičnico v drugi sobi. Nekateri uporabniki poročajo, da a prenosni računalnik napajalnik lahko začasno preneha delovati, da se zaščiti pred zaznano težavo the napajanje. Če tvoj baterija je odstranljiv, vzemite ga ven the vir napajanja je odklopljen.

Vprašanje je tudi, kako napolnim svoj prenosnik HP?

Baterijo vstavite v predalček za baterijo na dnu prenosnega računalnika. Priključite napajalni kabel v računalnik in v omrežno vtičnico, nato pustite baterijo napolniti 15 do 30 minut. Opomba: LED za napajanje, ki se nahaja blizu ikone za napajanje, sveti, ko je baterija polnjenje.

Kako dolgo zdrži baterija prenosnika?

Po prenosni računalnik je šlo skozi polno enojno polnjenje in napajalnik je odklopljen, povprečno življenje od a baterija za prenosnik je lahko od ene do šest ur. Ta čas je odvisen od baterija , njegova zmogljivost (mAH), kaj se dela na prenosni računalnik , in koliko je stara baterija je

Priporočena: