Kako si ogledam plasti v Photoshopu?
Kako si ogledam plasti v Photoshopu?

Video: Kako si ogledam plasti v Photoshopu?

Video: Kako si ogledam plasti v Photoshopu?
Video: Откосы на окнах из пластика 2024, April
Anonim

Razvijalec: Adobe Inc.

Še več, zakaj v Photoshopu ne vidim svoje plošče Sloji?

Če ti ne morem videti vse kar morate storiti je, da greste v meni Okno. Vse plošče ki jih imate trenutno na zaslonu, so označene s kljukico. Da bi razkrili Plošča za plasti , kliknite Plasti . In kar tako, Plošča za plasti bo prikazano, pripravljeno za uporabo.

Podobno, kako ponastavim svoja orodja v Photoshopu? Za ponastaviti vrnite orodno vrstico v privzeto postavitev, z desno miškino tipko (Win) / Control-klik (Mac) na Orodje Prednastavitev. Nato izberite Ponastaviti vse Orodja v meniju: Izbira " Ponastaviti vse Orodja "ukaz.

Poleg tega, kako si ogledam zgodovino v Photoshopu?

The Zgodovina Panel je orodje, ki ustvarja akronološko od zgoraj navzdol pogled vsega, kar počnete na delovni seji Photoshop . Za dostop do Zgodovina Na plošči izberite Okno > Zgodovina , ali kliknite na Zgodovina Zavihek plošče, če je že aktiviran v vašem delovnem prostoru (označeno na zgornji sliki Predstavljene).

Kaj je plošča Sloji v Photoshopu?

Plošča Plasti v Photoshopu pregled The Plošča plasti v Photoshopu našteva vse plasti , plast skupine in plast učinki v animaciji. Lahko uporabite Plošča za plasti pokazati in skriti plasti , ustvarite novo plasti , in delo s skupinami plasti . Do dodatnih ukazov in možnosti lahko dostopate v Plošča za plasti meni.

Priporočena: