Kaj pomeni certificiran prenovljen prenosnik?
Kaj pomeni certificiran prenovljen prenosnik?

Video: Kaj pomeni certificiran prenovljen prenosnik?

Video: Kaj pomeni certificiran prenovljen prenosnik?
Video: Prenovljeni spletni portal AJPES.si 2024, April
Anonim

A prenovljen prenosnik je bodisi računalnik, ki je bil vrnjen prodajalcu ali proizvajalec za plačilo s strani stranke ali računalnika, ki je pravkar odšel iz najema. Računalnik je morda imel manjšo okvaro ali preprosto ni izpolnil naročnikovih pričakovanj.

Ali so certificirani prenovljeni prenosniki dobri, če to upoštevamo?

Na splošno boste morali obiskati proizvajalce in izbrati zaupanja vredne trgovce prenovljeni prenosniki . Trgovci na drobno, kot je Amazon, ponujajo najboljše iz obeh svetov. Prodajalci lahko navedejo rabljeno prenosni računalnik , vendar ga je mogoče tudi najti certificirani obnovljeni prenosniki ki prihajajo z omejeno garancijo.

Lahko se tudi vprašamo, ali so prenovljeni računalniki vredni tega? Ne vsi obnovljeni računalniki so dobre kupčije, tako da se bo nekaj raziskav izplačalo. Večina računalnik Računalniki so starejši modeli. Če računalnik se še vedno prodaja kot nov sistem v trgovinah, to vam bo dalo dobro primerjavo za ugotavljanje, ali je cena obnove ugodna.

Posledično, kaj so certificirani obnovljeni prenosniki?

Certificirano obnovljeno : Prenosni računalniki ki so bili vrnjeni Dellu, dani skozi proizvodni proces in nato ponovno testirani, da se zagotovi, da ustrezajo vsem originalnim tovarni specifikacije (lahko imajo kozmetične poškodbe).

Kaj pomeni prenovljen razred?

Prenovljen razred B pomeni ki je bil rabljen ali v "dobrem" stanju. Zaslon je bil najverjetneje zamenjan. Na ohišju je morda nekaj lahkih kozmetičnih poškodb, kot so praske in odrgnine.

Priporočena: