Kaj je metoda Options HTTP?
Kaj je metoda Options HTTP?

Video: Kaj je metoda Options HTTP?

Video: Kaj je metoda Options HTTP?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

The Metoda HTTP OPTIONS se uporablja za opis komunikacije opcije za ciljni vir. tole metoda omogoča stranki, da določi opcije in/ali zahteve, povezane z virom, ali zmogljivostmi strežnika, ne da bi implicirali dejanje vira ali sprožili pridobivanje vira.

Poleg tega, kaj so možnosti metode zahteve?

The OPTIONS metoda predstavlja a prošnja za informacije o komunikaciji opcije na voljo na prošnja /odzivna veriga, ki jo identificira Prošnja -URI. Če Prošnja -URI je zvezdica ("*"), Zahteva OPTIONS je namenjen uporabi za strežnik na splošno in ne za določen vir.

Podobno, KAJ JE metoda HTTP HEAD? The Metoda GLAVA . The Metoda GLAVA uporablja se za zahtevo samo za informacije o dokumentu, ne pa za sam dokument. Metainformacije, vsebovane v HTTP glave kot odgovor na a Zahteva HEAD morajo biti enake informacijam, poslanim kot odgovor na GET prošnja.

Kaj je v zvezi s tem metoda sledenja

' SLEDI ' je HTTP prošnja metoda uporablja za odpravljanje napak, ki povratni vhod odmeva nazaj uporabniku. Jeremiah Grossman iz Whitehatseca je objavil dokument, v katerem je opisal tveganje, ki bi napadalcem omogočilo krajo informacij, vključno s piškotki, in morda poverilnicami spletnega mesta. Dodatne informacije najdete na spodnjih povezavah.

Za kaj se uporablja metoda možnosti?

HTTP OPTIONS metoda je uporablja opisati komunikacijo opcije za ciljni vir. tole metoda omogoča stranki, da določi opcije in/ali zahteve, povezane z virom, ali zmogljivostmi strežnika, ne da bi implicirali dejanje vira ali sprožili pridobivanje vira.

Priporočena: