Kaj je osebni računalnik Kaj je okrajšava?
Kaj je osebni računalnik Kaj je okrajšava?

Video: Kaj je osebni računalnik Kaj je okrajšava?

Video: Kaj je osebni računalnik Kaj je okrajšava?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, April
Anonim

osebni računalnik - To je okrajšava za osebni računalnik.

Prav tako morate vedeti, kaj je osebni računalnik. Kakšna je kratica, ki se najpogosteje uporablja za opis osebnih računalnikov?

1) PC je okrajšava za osebni računalnik ali IBM PC. Prvi osebni računalnik ki ga je proizvedel IBM, se je imenoval PC, vse bolj pa je izraz PC pomenil IBM ali IBM-kompatibilen osebni računalniki , razen drugih vrst osebni računalniki , kot so Macintoshi.

Kasneje se postavlja vprašanje, kaj je osebni računalnik in primeri? osebni računalnik . Definicija a osebni računalnik je majhen računalnik z mikroprocesorjem, zasnovanim za uporabo posameznika. An primer od osebni računalniki so namizni računalniki uporablja se v domovih, šolah in malih podjetjih.

Ustrezno temu, kaj je osebni računalnik?

A osebni računalnik je univerzalna, stroškovno učinkovita računalnik ki je zasnovan tako, da ga uporablja en sam končni uporabnik. Vsak osebni računalnik je odvisna od mikroprocesorske tehnologije, ki omogoča osebni računalnik proizvajalci, da namestijo celotno centralno procesno enoto (CPU) na en sam čip.

Kaj pomeni akronim računalnik?

Običajni operacijski stroj, ki se uporablja zlasti za trgovino, izobraževanje in raziskave. Računalništvo » Strojna oprema. Ocenite: RAČUNALNIK . Običajni delovni stroj, ki se uporablja zlasti za tehnično, izobraževalno in raziskovalno delo.

Priporočena: