Kako vrnem uro Casio?
Kako vrnem uro Casio?

Video: Kako vrnem uro Casio?

Video: Kako vrnem uro Casio?
Video: Часы Casio Illuminator AE-1200WHD-1A - Инструкция, как настроить | Watch-Forum.RU 2024, Maj
Anonim

A Vrnitev Pooblastilo je potrebno za vsa vračila/zamenjave. Lahko dobite a Vrnitev Pooblastilo s stikom s podporo za stranke na 1-800-706-2534 od 9.00 do 17.00 po vzhodnem času od ponedeljka do petka (razen praznikov). Nadomestila bodo izdana v the enak način plačila za the izvirna transakcija.

Kasneje se lahko vprašate, kako ponastavim uro Casio?

Drži the gumb, dokler [ALL] ne preneha utripati the prikazovalniku.

Vrnitev ure na tovarniške privzete nastavitve

  1. Držite (A) približno dve sekundi, dokler [HT] ne utripa.
  2. Dvakrat pritisnite (C). To povzroči, da sekunde utripajo.
  3. (B) držite približno sedem sekund.

Poleg tega, ali imajo ure G Shock doživljenjsko garancijo? Prepričani smo v svojo blagovno znamko – zato zagotavljamo triletno obdobje garancijo za vse G - ŠOK modeli v MT- G in MR- G zbirke. V malo verjetnem primeru a garancijo zahtevate v treh letih od nakupa, bodo naša skupina za podporo in naši prodajalci zagotovili hiter postopek popravila - popolnoma brezplačno.

Prav tako morate vedeti, kako uveljavljam svojo Casio garancijo?

Vaš Casio ura nosi omejeno garancijo štiriindvajset (24) mesecev od dneva nakupa proti vsem proizvodnim napakam v skladu z določili in pogoji garancijo politiko. Lahko kliknete na povezavo casio -intl.com/in/en/support/ garancije /za hitro referenco garancijo politiko.

Kako nastaviti uro Casio s 4 gumbi?

The nastavitev za a Casio ura vzame samo štiri gumbe , tako da lahko imate svoje komplet ur gor v hipu. Pritisnite in držite " Prilagodite " gumb do številk na vašem Casio ura bliskavica. " Prilagodite " gumb najdete na levi strani vašega gledati . Pritisnite "Mode" gumb enkrat.

Priporočena: