Kaj je namen žetona?
Kaj je namen žetona?

Video: Kaj je namen žetona?

Video: Kaj je namen žetona?
Video: Kajra Re | Full Song | Bunty Aur Babli | Aishwarya, Abhishek, Amitabh Bachchan | Shankar-Ehsaan-Loy 2024, Maj
Anonim

A žeton se uporablja za sprejemanje varnostnih odločitev in shranjevanje informacij o nekaterih sistemskih entitetah, zaščitenih pred posegi. Medtem ko a žeton se običajno uporablja za predstavljanje samo varnostnih informacij, lahko vsebuje dodatne podatke proste oblike, ki jih je mogoče priložiti, medtem ko žeton se ustvarja.

Če upoštevamo to, za kaj se uporablja žeton?

Varnost žeton je fizična naprava navajen pridobiti dostop do elektronsko omejenega vira. The žeton je uporablja v dodatek k ali namesto gesla. Deluje kot elektronski ključ za dostop do nečesa.

Poleg tega, kaj je žeton računa? Dostop žeton je predmet, ki opisuje ta varnostni kontekst procesa ali niti. Informacije v a žeton vključuje identiteto in privilegije uporabnika račun povezana s procesom ali nitjo. Če je geslo preverjeno, sistem ustvari dostop žeton.

Kako deluje žeton?

Žetoni . A žeton je naprava, ki uporablja šifriran ključ, za katerega je šifrirni algoritem - metoda generiranja šifriranega gesla - znan strežniku za preverjanje pristnosti omrežja. Obstajata tako programska kot strojna oprema žetoni.

Koliko je vreden žeton?

Žeton denar ima manj blaga vrednost v primerjavi s svojim obrazom vrednost . Žeton denar je tudi denar, katerega obraz vrednost presega njegove proizvodne stroške, torej notranje vrednost je nižja od zunanjega vrednost . To pomeni, da dejansko vredno bankovca ali kovanca je veliko manj od tistega, za kar ga uporabljamo.

Priporočena: