Kaj je atribut?
Kaj je atribut?

Video: Kaj je atribut?

Video: Kaj je atribut?
Video: Не держите это на столе, не открывайте дорогу нищете 2024, Maj
Anonim

Na splošno an atribut je lastnost ali značilnost. Barva je na primer an atribut vaših las. V označevalnem jeziku hiperteksta (HTML), an atribut je značilnost elementa strani, kot je pisava. Uporabnik HTML lahko nastavi pisavo lastnosti , kot sta velikost in barva, na različne vrednosti.

Podobno se lahko vprašate, kaj je primer atributa?

atribut . atribut je opredeljena kot kakovost ali značilnost osebe, kraja ali stvari. Inteligenca, šarm in smisel za humor so vsak primer od an atribut.

Tudi, kaj je vrsta atributa? An tip atributa definicija določa lastnosti sintakso in kako lastnosti OD TEGa tip se primerjajo in razvrščajo. The vrste atributov v imeniku tvori hierarhijo razredov. Na primer, "commonName" vrsto atributa je podrazred "ime" tip atributa.

Tudi vedeti, kaj je atribut v njem?

V računalništvu, an atribut je specifikacija, ki definira lastnost predmeta, elementa ali datoteke. Lahko se tudi sklicuje na določeno vrednost ali določa posebno vrednost za dani primer. zaradi jasnosti, lastnosti bi morali bolj pravilno obravnavati metapodatke. An atribut je pogosto in na splošno lastnost nepremičnine.

Katera je najboljša definicija atributov?

An atribut je kakovost ali lastnost, ki je dana osebi, skupini ali kakšni drugi stvari. Vaš najboljši atribut morda je vaša pripravljenost pomagati drugim, na primer, ko ste ustavili promet, da bi lahko družina rač prečkala ulico.

Priporočena: