Ali Pearson MyLab deluje na iPadu?
Ali Pearson MyLab deluje na iPadu?

Video: Ali Pearson MyLab deluje na iPadu?

Video: Ali Pearson MyLab deluje na iPadu?
Video: Выбор и установка входной металлической двери в новостройке #10 2024, Maj
Anonim

Pearson Aplikacija eText za iPad

The Pearson Aplikacija eText je odličen spremljevalec Pearsonov Bralnik knjig, ki temelji na brskalniku eText. Omogoča obstoječim naročnikom, ki si ogledajo svoje Pearson Naslovi eText na Mac ali PC za dodaten dostop do njihovih naslovov na knjižni polici na iPad na spletu ali prek prenosa.

Ali MyMathLab deluje na iPadu?

Niti Pearson niti inštruktorji MJC ne priporočajo dostopa MyMathLab na iPad ali katero koli drugo tablico. Do njega je bolje dostopati na računalniku, namiznem ali prenosnem računalniku.

Poleg tega, kako dobim Pearson na svoj iPad? Tapnite Brezplačno, nato Namesti, da Prenesi aplikacijo. Moral bi se pojaviti na vašem iPad domači zaslon. Za dostop do digitalnega učbenika odprite Pearson Aplikacija eText na vašem iPad in se prijavite s svojim Pearson uporabniško ime in geslo. Ko se prijavite, bi morali videti svoj učbenik na »Knjižni polici«.

Glede na to, ali Pearson deluje na iPadu?

Mobile Mastering: Delo na vašem pametnem telefonu ali tablici. Morda boste lahko uporabili svoje Android oz iOS mobilno napravo (pametni telefon ali tablico). delo pri rednih magistrskih nalogah kot tudi na vseh sejah katalitike učenja in modulih dinamičnega študija. A Pearson študentski račun je potrebna za dostop do nalog v pogledu za mobilne naprave.

Ali obstaja aplikacija za Pearson MyLab?

MyLab Stranke Plus ali Mastering Plus: Prenesite Pearson eText za Campus app od ustreznih app trgovina za vaš tablični računalnik. Če je vaše eText povezano z a MyLab ali Mastering tečaj, preden prenesete app odpri svoje Pearson eBesedilo iz vašega tečaja v brskalniku iz vaše mobilne naprave.

Priporočena: