Kako vklopite Dysonovo palico?
Kako vklopite Dysonovo palico?

Video: Kako vklopite Dysonovo palico?

Video: Kako vklopite Dysonovo palico?
Video: Германский веломотор MAW 1955 года! Разборка, обзор конструкции 2024, April
Anonim

Palica način A Dvignite palica pokrov in potegnite kovino palica od notranjega ročaja, dokler ne klikne. A Najprej razširite palica , nato pritisnite stranske gumbe, da jih odstranite palica ročaj iz cev . Vedno delajte s strojem na dnu stopnic. Pred uporabo orodja se prepričajte, da je stroj v pokončnem položaju.

V zvezi s tem, kako naj vrnem svojo Dysonovo palico?

Dvignite palica pokrov in potegnite kovino palica od znotraj ročaja, dokler se ne zaskoči. Pritisnite na palica sprostite gumb in odstranite palica ročaj in cev iz stroja. Za potiskanje palica nazaj znotraj cevi se prepričajte, da je cev ravna. Pritisnite na palica spustite gumb in pritisnite palica navzdol v cev.

Drugič, kako sprostite cev na Dysonu? Za ločitev cev s palice uporabite nežen prijem za drsenje cev navzdol po palici, dokler ne cev se manšeta zaskoči na mestu blizu konca palice. Ti lahko odstranite cev popolnoma s pritiskom na gumb za zaklepanje na plastični manšeti cev in ga potegne.

Kje je torej gumb za sprostitev palice na Dysonu?

Na sprednji strani ročaja, ki ga držite za vodenje vakuuma, je gumb za sprostitev palice . To je velik gumb za sprostitev ki se nahaja tik nad močjo gumb . Potisnite na gumb za sprostitev in držite, medtem ko vlečete navzgor za ročaj. The palica zdrsne iz nosilca, ki ga drži na mestu.

Kako zaprem Dysonovo palico?

1 Pritisnite gumb za sprostitev cevi za hitro vlečenje, da odstranite cev/ palica iz stroja. 2 Potisnite gumb palica na konec cevi. Potisnite nazaj palica pokrov in pritrdite eno od orodij neposredno na palica ročaj. Pritisnite na palica sprostite gumb in odstranite palica.

Priporočena: